bolondanyu

Első bejegyzés

Na szevasz Pöcsös!

 

Itt az anyád!

Kicsit ilyen Sarah Connor jelleggel kezdek naplót írni neked, mert még nem vagy sehol, csak valahol a távoli jövőben.

Figyelj az van, hogy még apád sincs Piskóta, de ma reggel a vonaton azt éreztem, hogy te már megvagy, mármint a zavart elmémben gondolati síkon és mire megszületsz-leszek vagy 50 éves tuti- addigra én írok Neked egy naplót, jó hosszút, amiből megismerhetsz.

Én most 37 éves vagyok, januárban leszek 38.

Nincs palim meg semmi ilyesmi, viszont azt pontosan érzem, hogy egész életemben téged vártalak és téged szerettelek, akkor is, ha még nem manifesztálódtál mint pelenkás és hisztis kis mogyorósaláta, hanem csak elképzelés vagy.

Az van öcsisajt, hogy előre is bocsánatot kérek, amiért majd engem fognak szidni egy életen át a haverjaid a prosti jelzővel ellátva, meg azért is bocs, hogy majd életre hívlak és rád kényszerítem a létezés igencsak szűk zubbonyát, de hogy minden nőben fut egy szoftver, ami szerint ő muter, eredendően és evolúciósan muter.

 

Jelenleg karriert építek gőzerővel, de sokat nevetek magamon, mert pontosan tudom, hogy minden csak rólad és érted szól, most megalapozom a pelenkáravalót és pár évre előre kipihenem magam éjjelente.

Addig, míg nem találkozunk, vigyázz magadra Piskóta, mert majd találkozunk és akkor én leszek a te bolondanyud. 🙂

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
 1. Kaszó József says:

  Szia Viki, Te totál nem erre a világra való vagy,ekkora öntudatos felelősségérzettel nem lehet gyereket szülni erre a (most keresem a megfelelő jelzőt)értékrendjében eltorzult világra.Erre a szörnyű gojóbísra csakis , csakis felelősségérzet nélkül lehet és szabad gyereket szülni.De ettől függetlenül az élet szép. Én szorítok Neked. sok sikert.

 2. Swarley Stinson says:

  Érdekes, engem is így címzett meg a dokker anno (bár nem figyeltem rá feltétlenül). Azonban mivel a többi írásaidhoz nem lehet kommentelni, ide írom, hogy maximálisan nézzed kifele a Gilmore Girls-t. Bár az anya-lánya, de olyan vadállat tyúkanyót és bolondanyut keveset látni, mint Lorelai Gilmore 😉

 3. Agnes Nagyné Sinkó says:

  Viku, már megint sikerült egy függőség gyanús blogot osszehoznod,
  de szerintem is ideje a tarskereso oldalakon
  aktivizalni magad 🙂

 4. József Mester says:

  Mindet végig olvastam. Erősen röhögtem. Nekem van egy ilyen kisfiam. A legó mocskosul tud fájni amikor éjszaka rálépsz. A “kurva kölyök mondtam, hogy pakolja el” gondolat ilyenkor rögtön eszébe jut az embernek.
  De reggel nem említed neki. Csak adsz egy (na jó 8) puszit az ébredező tündér pofijára.

 5. Anita Pikács says:

  Vannak eldöntött dolgok,neki fia lesz ! Ha lánynak születik akkor is !:):):)

 6. Edit Anna Domokosné Koncz says:

  Végigolvastam mind az ötöt. Aranyos, vicces és totál igaz.
  Ja! És jöhet az a kölök, felkészültél úgy látom. Edit

 7. Zsuzsa Baranyi says:

  Ééééés ha lyány leszen? 😀


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!